Kuulutus- ja mediapalvelut

KUULUTUSPALVELUT

Tarjoamme tapahtumaanne täyden palvelun paketin, joka sisältää monikielisen kuulutuspalvelun sekä tasokkaat äänentoistopalvelut laadukkailla laitteillamme sekä ammattiäänimiehillämme varustettuna. Pienempään tarpeeseen tarjoamme vaihtoehtoisesti myös joko pelkän laitteistomme tai kuuluttajan. Voimme neuvotella sopivan kokonaisuuden toiveidenne mukaan. Tiimimme kuuluttaa tapahtumanne sujuvasti suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja venäjäksi.

MEDIAPALVELUT

Tuotamme monipuolista sisältöä erilaisille verkko- ja painomedioille asiakkaiden tarpeiden mukaan. Tuontantomme kattaa monipuolisesti yleisartikkelit paikallislehtiin, mainostekstit yrityksille sekä sisällöntuotannon kotisivuille ja tarvittavat valokuvat näihin liittyen. Lisäksi tarjoamme myös sisällönhallinnan palveluja pääasiassa pienyritysten tarpeisiin.

Olemme toteuttaneet kotisivuja pienille yrityksille, yhdistyksille ja yksityishenkilöille. Kotisivujen suunnittelun lisäksi kokemusta löytyy myös pienimuotoisista graafisen alan suunnittelutöistä sekä julkaisujen taitosta.

Kauttamme onnistuu myös tapahtumien tiedotus ja markkinointi sekä valokuvaus.