Liikuntapalvelut

Tarjoamme monipuolista liikunnanohjausta moniin eri tilanteisiin yrityksille, yhdistyksille, mutta myös yksittäisille kuntoilijoille. Liikuntatapahtumat suunnitellaan aina tilaajan tarpeiden mukaan.

Ryhmäliikuntaa aikuisille:  
Ryhmäliikunnanohjausta voidaan järjestää tilaajan omissa tiloissa, salissa tai ulkona. Ohjaamme erilaisia ryhmäliikuntatunteja tilaajan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Liikkua voimme uimahallissa, liikuntasalissa tai luonnossa. Taukoliikuntaa voimme järjestää myös tilaajan omissa toimitiloissa. Kannattaa kysellä erilaisia vaihtoehtoja. Kaikki tunnit ovat räätälöitävissä eri-ikäisille ja -kuntoisille ryhmille.

Liikuntaa lapsille:
Järjestämme Lammin uimahallissa vauva- ja perheuintia alle 6-vuotiaille sekä  vesirallitoimintaa 5-8-vuotiaille ja tekniikkauintiryhmiä hyvän uimataido osaaville alle 12-vuotiaille lapsille.

Lisäksi tarjoamme vaihtelevasti tilaajan toiveiden mukaan mm. uimakouluja, urheilukouluja ja -leirejä tai yksittäisiä liikuntahetkiä, joiden sisältöinä voivat olla esimerkiksi erilaiset pelit, leikit, ketteryys- ja kordinaatioharjoitukset sekä temppuradat.

Tarkemmat sisällöt suunnitellaan aina tapauskohtaisesti kohderyhmä huomioiden.

Luontoliikuntaa:
Luonnossa liikkuminen voi olla rentouttavaa ja rauhallista tai vauhdikasta ja virkistävää. Tutuistakin lajeista löytyy uusia ulottuvuuksia, kun ne viedään uudenlaiseen ympäristöön. Luonto tarjoaa upeat mahdollisuudet kaikenikäisten liikuntaan!

Kuntoprojekteja:
Suunnatkaa työ- tai kaveriporukalla kohti yhteistä tavoitetta! Me autamme, neuvomme, ohjaamme ja kannustamme teitä tavoitteen saavuttamisessa. Tavoitteena voi olla vaikkapa Kesäksi kuntoon, Fiilistellen Finlandia-hiihtoon tai Jusseiksi Jukolan viestiin. Projektit hinnoitellaan aina tapauskohtaisesti ryhmän koon sekä projektin keston ja vaativuuden mukaan.