Suunnistuksen Viestiliiga

Oikea Reitti Oy on ollut vahvasti mukana toteuttamassa suunnistuksen Viestiliigan uutta tulemista. Takana on kolme hienoa kautta, joista vuosi 2020 osoitti, että tällä tapahtumasarjalla on paikkansa suomalaisessa suunnistusperheessä.

Oikea Reitti tuottaa yhteistyökumppaneidemme kanssa Viestiliigan IS-TV:n suorat tv-lähetykset myös  kauden 2021 aikana. Uutuutena on tavoiteena aloittaa myös henkilökohtaisen suunnistusliigan  toteutus. Seurat ovat ottaneet kokonaisuuden hienosti vastaan ja toivottavasti saamme rahoituksen kasaan alkutalven aikana. 

Aikaisempien kausien lähetykset on otettu vastaan hienosti.  Kauden 2018 katsojaluvut kolminkertaistuivat kaudella 2019. Keskiarvo koko kauden osalta asettui noin 10 000 katsojan kohdalle yksittäistä osakilpailua kohden. Lisäksi lähetyksiä on jälkikäteen katsottu YouTube-tilimme kautta noin 4000-5000 kertaa/kisa.

Kaudella 2020 katsojakeskiarvo nousi jo n 15000 katsojaan/tapahtuma. Lisäksi tallenteita on katsottu lähes 65 000 kertaa. Kaudella 2020 löimme kaikki ennätykset ISTV:n lähetyksissä. Katseluaikakeskiarvot olivat ISTV:n historian korkeimpia.

Viestiliigan omat sivut ja kalenteri; Viestiliiga

Kausien 2018, 2019 ja 2020 kisat katsottavissa jälkilähetyksinä Oikea Reitti Oy:n YouTube-kanavalla Viestiliigan jälkilähetykset.

UUTTA

Nyt kuitenkin kausi 2021 on vaakalaudalla. Vaikka kumppaneita on haettu välillä kissojen ja koirien kanssa, niin tuntuu kuin päätä iskisi vain vankkaan suomalaiseen petäjään. 
Nyt on korkea aika kääntää kaikki mahdolliset kivet ja kannot.

Avoimesti voin kertoa, että olemme tehneet lähetyksiä noin 6000-6500 euron (alv0) budjetilla. Sillä rahalla paikalla on hyörinyt noin 10 hengen tiimi, toteuttaen viestintää, haastatteluja, tv-tuotantoa kuvauksineen ja ohjaamiseen, grafiikoita unohtamatta. Niin ja se selostajan hörhö ;)
Seuraosuus tuotannosta on ollut 2500 euroa (alv0) / tapahtuma, eikä sitä ole tarkoitus lähteä nostamaan. 

Seuratasolla intesiteetti ja tahtotila ovat olleet korkealla koko talven ajan. Kiitos jo tässä vaiheessa seuroille hienosta työstä. Olemme nyt kuitenkin sellaisessa tilanteessa, että emme pysty tällä hetkellä takaamaan Viestiliigakauden eikä eteenkään Suunnistusliigakauden televisioinnin toteutumista. Kilpailut tullaan (toivottavasti) juoksemaan, mutta televisioinnin tuoma lisänäkyvyys on nyt vaakalaudalla.
 
Tarjoamme nyt edellisten näkyvyys- ja kumppanuustasojen lisäksi pienempiä tukimuotoja.
Pääyhteistyökumppani (6000 eur), GPS-kumpani (6000eur), Maali, lähtö, viimeinen rasti (a 3000 eur) lisäksi tarjolla pienempiä kokonaisuuksia.
 
TUE VIESTI- ja SUUNNISTUSLIIGAA
A) Yhteistyössä suunnistusta tukemassa
Ole yksi neljästä (4) kumppanista, yhdellä kuvalla, joka näytetään lähetysten aikana 4-6krt
Kumppanin esittely Viestiliigan somessa 2krt
Kumppanuuden arvo 1000 eur + alv

B) Yhteistyössä suunnistusta tukemassa
Ole yksi kahdeksasta (8) kumppanista, yhdellä kuvalla, joka näytetään lähetysten aikana 2-3krt
Kumppanuuden arvo 500 eur + alv

 
 
Yksityishenkilöille suunnattu tukikampanja

Mahdollistamme yksityishenkilöinen tuen TV-tuotantojen toteutumiseksi neljällä (4) erilaisella tukipaketilla. Hanki omasi ja tue suunnistuksen näkyvyyttä.
 
Linkki tukikampanjasivuille TÄSSÄ