Suunnistuksen Viestiliiga

Oikea Reitti Oy on ollut vahvasti mukana toteuttamassa suunnistuksen Viestiliigan uutta tulemista. Takana on kolme hienoa kautta, joista vuosi 2020 osoitti, että tällä tapahtumasarjalla on paikkansa suomalaisessa suunnistusperheessä.

Oikea Reitti tuottaa yhteistyökumppaneidemme kanssa Viestiliigan IS-TV:n suorat tv-lähetykset myös  kauden 2021 aikana. Uutuutena on tavoiteena aloittaa myös henkilökohtaisen suunnistusliigan  toteutus. Seurat ovat ottaneet kokonaisuuden hienosti vastaan ja toivottavasti saamme rahoituksen kasaan alkutalven aikana. 

Aikaisempien kausien lähetykset on otettu vastaan hienosti.  Kauden 2018 katsojaluvut kolminkertaistuivat kaudella 2019. Keskiarvo koko kauden osalta asettui noin 10 000 katsojan kohdalle yksittäistä osakilpailua kohden. Lisäksi lähetyksiä on jälkikäteen katsottu YouTube-tilimme kautta noin 4000-5000 kertaa/kisa.

Kaudella 2020 katsojakeskiarvo nousi jo n 15000 katsojaan/tapahtuma. Lisäksi tallenteita on katsottu lähes 65 000 kertaa. Kaudella 2020 löimme kaikki ennätykset ISTV:n lähetyksissä. Katseluaikakeskiarvot olivat ISTV:n historian korkeimpia.

Viestiliigan omat sivut ja kalenteri; Viestiliiga

Kausien 2018, 2019 ja 2020 kisat katsottavissa jälkilähetyksinä Oikea Reitti Oy:n YouTube-kanavalla Viestiliigan jälkilähetykset.

Kausi käynnistyy

Suunnistus- ja Viestiliigakausi käynnistyy Keravalta 18.4. Ohjelmaa piisaa läpi kauden ja siitä suuri kiito yhteistyökumppaneille ja suunistusyhteisölle.

Tulkaa mukaan seuraamaan suoria lähetyksiä ISTV:n ja Ruudun välityksellä.

Ajantaiset linkit läytyvät aina Viestiliiga.fi sivuilta