Suunnistuksen Viestiliiga

Oikea Reitti Oy on ollut vahvasti mukana toteuttamassa suunnistuksen Viestiliigan uutat tulemista. Takana on kaksi kautta ja kolmas kausi 2020 pääsee käyntiin elokuusssa 2020
Oikea Reitti tuottaa yhteistyökumppaneidemme kanssa Viestiliigan IS-TV:n suort tv-lähetykset kauden aikana.

Aikaisempien kausien lähetykset on otettu vastaan hienosti.  Kauden 2018 katsojaluvut kolminkertaistuivat kaudella 2019. Keskiarvo koko kauden osalta asettui noin 10 000 katsojan kohdalle yksittäistä osakilpailua kohden. Lisäksi lähetyksiä on jälkikäteen katsottu YouTube-tilimme kautta noin 4000-5000 kertaa/kisa.

Kautta 2020 varjostaa Koronavarjo, joka on toisaalta antanut rauhaa suunnitella uusia tuulia lähetyksiin, mutta toisaalta asetatnut melkoiset haasteet kokonaisuuden rahoittamiseksi.

Nyt kun kauden alku on tiedossa, kumppani haku on kiivaimmillaan. Korona on tehnyt tilanteesta haastavan, joten kaikki mahdolliset kivet on nyt käännettävä. Seurat ja suunnistusväki ovat ottaneet Viestiliigan hienosti vastaan. Nyt on koko suunnistavan yhteisön yhdessä otettava hieman haastetta vastaan, jotta toteutus myös jatkossa on taloudellisesti mahdollista. Oikea Reitti yhdessä Suunnistusvalmentajat ry:n kanssa haluaa antaa seuroille mahdollisimman vapaat kädet toteuttaa tapahtumaa sekä myös mahdollistaa tapahtumien kautta ruohonjuuritason työn jatkumisen.

Viestiliigan omat sivut ja kalenteri; Viestiliiga

Kausien 2018 aj 2019 kisat katsottavissa Oikea Reitti Oy:n YouTube-kanavalla Viestiliigan jälkilähetykset.