Lähde tukemaan VIESTI- ja suunnistusliigan tv-tuotantojen toteuttamista

Haemme tukirahoitusta kauden 2021 TV-tuotantojen toteuttamiselle. Koronan vaikutukset kumppanihankintaan ja yhteistyömalleihin ovat olleet merkittävät. Yritysten sitouttaminen on ollut vaikeaa ja näin ollen emme pysty takaamaa tv-tuotantojen toteutusta.

Olemme tutkineet erilaisia joukkorahoitusmalleja ja tulleet siihen tulokseen, että taloudellisesti tehokkainta on tarjota erilaisia vapaaehtoisia tukituotteita, joilla yksityiset ihmiset voivat tukea ja rahoittaa tv-tuotantoja.

Tämä tukimuoto on voimassa vain rajoitetun ajan. Mikäli tapahtumia perutaan, rahoja ei palauteta, vaan tuki siirtyy automaattisesti kauden 2022 tuotantoon. Tulemme julkaisemaan avoimesti tämän tukipaketin kautta tuleen summan kaikkien tietoon. Tukijat voivat myös halutessaan saada nimensä esiin Viestiliigan eri julkaisuissa.

Tukimuodot (tukisummat sisältävät arvonlisäveron)

A) Tuen suunnistuksen Viesti- ja Suunnistusliigaa 1                                20 eur
(tukijan nimi on esillä tukikampanjan julkaisuissa Viestiliigan kotisivuilla sekä sosiaalisen media päivityksissä tukijan näin halutessa

B) Tuen suunnistuksen Viesti- ja Suunnistusliigaa 2                                50 eur
(diplomi ja tukijan nimi on esillä tukikampanjan julkaisuissa Viestiliigan kotisivuilla sekä sosiaalisen media päivityksissä tukijan näin halutessa)

C) Tuen suunnistuksen Viesti- ja Suunistusliigaa 3                                  100 eur
(Viesti-/Suunnistusliigatuote (puffi tms), diplomi sekä tukijan nimi on esillä tukikampanjan julkaisuissa Viestiliigan kotisivuilla sekä sosiaalisen media päivityksissä tukijan näin halutessa)

D) Tuen suunnistuksen Viesti- ja Suunistusliigaa 4                                  500 eur
(2 Viesti-/Suunnistusliigatuotetta (puffi tms), postitettava diplomi sekä tukijan nimi on esillä tukikampanjan julkaisuissa Viestiliigan kotisivuilla sekä sosiaalisen media päivityksissä tukijan näin halutessa)

LINKKI TUKIPALVELUUN

Yrityksille tarjoamme erilaisia tukimalleja erilaisin näkyvyyspaketein. Kumppanuuspakettien hinnat ovat 500 – 6000 eur. Ole yhteydessä.