kilpailukutsu

Leijona-triathlon Ruokolahdella to 18.7.2024

Sarjat: M/N yl, 40, 50, 18, 14 ja M/N kunto sekä joukkuetriathlon

Matkat: uinti 200m, pyöräily 12km, juoksu 3km

Lähdöt: porrastetusti alkaen klo 18.30

Ilmoittautuminen:
14.7. (sunnuntai) mennessä os. http://ilmoittaudu.oikeareitti.net

Jälki-ilmoittautuminen kisapaikalla (jos paikkoja jää) klo 17:00-17:45 korotetuin hinnoin ja tasarahamaksuin vain käteisellä. Tapahtuman osallistujakatto on 200 osallistujaa

Osallistumismaksut:
M/N yl, 40, 50 ja kunto 30 eur, jälki-ilm. 40 eur.
M/N 14 ja 18 15 eur, jälki-ilm. 20 eur. Joukkuetriathlon 60 eur, jälki-ilm 75 eur

Maksuvälineenä käyvät suomalaiset verkkopankkitunnukset, Visa / MasterCard / Visa Electron -kortit sekä perinteiset liikuntasetelit ja sähköiset palvelut (Edenred, Smartum, ePassi). Valitse maksun saajaksi Oikea Reitti oy.

Palkinnot: Palkintojenjako suoritetaan kilpailun päätyttyä kilpailukeskuksessa n. klo 20. Kilpasarjoissa palkitaan kussakin 3 parasta, lisäksi arvontapalkintoja kuntosarjassa ja joukkuetriathlonissa.

Tulokset ja kuvia: On nähtävissä kilpailun jälkeen järjestäjien kotisivuilla: www.oikeareitti.net/triathlon

Kahvio: Kisapaikalla kilpailijoita, huoltajia ja kannustajia palvelee kisakahvila

Pysäköinti: Pysäköinti tapahtuu Ruokolahden Step-opiston pihalla osoitteessa Opistontie 21, 56100 Ruokolahti. Tie opistolle suljetaan klo 18:00, jos saavut paikalle tämän jälkeen, paikoitus läheisen Neste huoltamon pihassa. Noudata kisajärjestäjien ohjeita ja opasteita

Huom! Ruokolahden Leijona-triathlon on leikkimielinen tapahtuma, jonka osallistujia ei ole järjestäjien puolesta vakuutettu, eli jokainen osallistuu omalla vastuullaan.

Osallistumismaksuja ei palauteta eikä osallistumisoikeutta siirretä seuraavalle vuodelle osallistujan peruessa ilmoittautumisensa tai jouduttaessa peruuttamaan koko tapahtuma sääolosuhteiden vuoksi.

REIPASTA URHEILUMIELTÄ toivottaa

Oikea Reitti Oy