47. Jukolan viestin ja 18. Venlojen viestin uudelleen juoksu

Oikea Reitti yhteistyössä OK Trian kanssa järjestää 13.-14.6.2020 vuoden 1995 Jukolan ja Venlojen viestin uudelleen juoksun kutsukilpailuna.

Kilpailuun on kutsuttu Suomen huippujoukkueet niin miehissä kuin naisissa. Luvassa on siis todellinen huippujen taisto historiallisilla radoilla upeissa maastoissa. Yleisöä ei tulla päästämään tapahtumakeskukseen.

Kutsun ovat Venloihin saaneet Tampereen Pyrintö, SK Pohjantähti, Lahden Suunnistajat -37, MS Parma, Koovee, Lynx, Pargas IF, Paimion Rasti, Rastikarhut, Jämsän Retki-Veikot, Helsingin Suunnistajat ja Angelniemen Ankkuri.

Uudelleen juostavaan Jukolaan kutsun ovat saaneet Helsingin Suunnistajat, TampereenPyrintö, Kalevan rasti, Paimion rasti, Koovee, Ikaalisten Nouseva voima, Lynx, MS Parma, Hiidenkiertäjät, Angelniemen Ankkuri, Lahden Suunnistajat -37, Turun metsänkävijät ja Navi.

Alueella on Uudenmaan aluevalmennuksen URHEAN harjoitus, joka toimii tapahtuman malliharjoituksena. Se on avoinna 7.6. asti. URHEAN ulkopuoliset seurat ja urheilijat voivat kysyä karttoja Otto Simosakselta.
Tapahtuma järjestetään reilun pelin hengessä tosissaan, mutta ei vanne päätä kiristäen.
Vanhojen kilpailukarttojen tiirailua emme voi valvoa, joten sitä emme voi kieltääkkään. Vuoden 1995 kisakartta tullaan päivittämään kilpailua varten merkittävimmiltä osin.

Vuoden 1995 Jukolan ja Venlojen viestin uudelleen juoksut ovat nähtävissä ISTV:llä . Lähetykset alkavat Venlojen osalta klo 12:30 (kisan startti klo13) ja Jussit ryskäävät maastoon klo 23, lähetyksen alkaessa klo 22:30.