Kesän triathlontapahtumien ilmoittautuminen avattu

Lähde mukaan haastamaan itseäsi ja kavereitasi kesän rennoimpiin triathlontapahtumiin.
Ilmoittautuminen VI Hollolan maastotriathloniin ja viidettätoista kertaa järjestettävään Hauhon jokamiestriathloniin on avattu osoitteessa http://ilmoittaudu.oikeareitti.net 

Hollolassa kisataan juhannuksen jälkeen keskiviikkoiltana 28.6.2017 Matkat ovat vanhat tutut. Tarjolla on niin haastavaa pitkää matkaa kuin lyhyempää ihan jokaiselle sopivaa matkavaihtoehtoa. Uutuutena sarjatarjonnasta löytyy nyt lyhyellä matkalla kuntosarjat miehille ja naisille.
Hollolan maastotriahlonin reitti upeine polkuineen ja noipeine urineen tarjoaa haastetta yhtä lailla kokeneille triathlonisteille kuin myös ensikertalaisille.

Hauholla kisataan perinteisesti elokuun alussa, aina juuri ennen koulujen alkua. Tänä vuonna kisapäiväksi valikoitui keskiviikkoilta 2.8.2017. Tuttuun tapaan Hauhon kirkonkylä täyttyy tuolloin tennelmasta ja liikunnan riemusta. Pidä varasi jos haluat mahtua mukaan. Viimeisen 2 vuoden aikana tapahtuma on myyty loppuun ennen ilmoittutumisen päättymistä. Suomen rennoin triathlon kutsuu sinut mukaan!

Ilmoittudu jo nyt ja tule mukaan rentoihin jokamiehen ja -naisen triahtlontapahtumiin. Näissä pärjäät vaikka jopolla!