Uusi vuosi ja uudet kujeet ;)

Kuten viime vuoden koonnissa lupailimme, tuo nyt alkava vuosi tullessaan kaikenlaista uutta ja haastavaa. Perustoiminta uimahallilla ja Pasaapelin salilla jatkaa vanhaan malliin ja niin veden päsrkettä ja hikipisaroita tulee varmasti kevät kaudella riittämään.

Uinnit polskaistaan käyntiin 10./11.1. ja tehotreenaajat pääsevät vauhtiin 14.1. Treenit jatkuvat aina huhtikuun lopulle saakka ja uinti osalta pärskitään toukokuun loppuun asti. Hämeenlinnan halliremontin vuoksi syksyn 2016 toiminta on hieman vielä avoinna, mutta pyrimme selvittämään tilanteen mahdollisiman pian toivottavasti meille edullisin kääntein.

 

Tapahtumatuotannon puolella Hollolan maastotriathlon ja Hauhon jokamiestriathlon ovat paikkansa kalenterista löytäneet. Hauholla kisataan neljännentoista kerran keskiviikkona 3.8. Vanha palolaituri on saanut väistyä uuden tieltä ja nyt meillä on käytössä melkein uimastadion ;) Hollolan tapahtuma siirtyy viikonlopusta arki-iltaan ja kisapäivä on keskiviikko 29.6. Toivottavasti tämän myötä saamme liikkeelle yhä enemmän lähialueen kuntoilijoita ja tapahtua saa siten uutta ilmettä. Mielenkiinnolla jäämme odottamaan, mitä muutos tuo tullessaan. Tapahtumien ilmoittautuminen on avattu, joten ei muuta kuin mukaan kisaaman.

 

Kuutustapahtumien osalta uudet hienot haasteet ovat edessä. Tammikuussa hiihdon SM-kisat kokoaa kaikki Suomen huiput Imatralle ja tietysti me ollemme siellä. Helmikuussa onkin edessä sitten uusi hieno haaste, kun ääni raikaa Lahden hiihtostadionilla MM-etkojen eli Salpausselän kisojen merkeissä.

Hieman pidemmälle kun katsomme tulevaisuuteen, niin suurin haaste on nyt vuoden 2018 Jukolan viestin areenatuotannon suunnittelu ja toteutus, jonka vetovastuu Mikolla nyt on. Haastava ja hieno projekti edessä. Toki kalenteriin mahtuu myös muita hienoja kisoja, eihän sitä koskaan tiedä mitä seuraavaksi.

Liikunnalista ja aktiivista vuotta 2016 kaikille!