Uusi triathlontapahtuma ruokolahdelle

Oikea Reitti yhteistyössä Ruokolahden Rajun kanssa järjestää ensimmäisen Leijona Triathlonin Ruokolahdella 18.7.2024. Tapahtuma on matalankynnyksen liikuntatapahtuma, johon voi lähteä mukaan ilman aikaisempaa triathlonkokemusta. Tapahtumakeskuksena toimii Step-koulutuksen Ruokolahden kampus.

Leijona Triathlonin matkat ovat sopivat kaikille. Uintiosuuden mitta on 200 metriä ja se uidaan turvallisesti Saimaan aalloissa rannan suuntaisesti, joten vähäisemmälläkin uintikokemuksella uskaltaa mukaan tapahtumaan.

Pyöräily ajetaan kokonaan asfaltoidulla lenkillä pyöräteitä sekä rauhallista yleistä tietä hyödyntäen. Pyöräilyn aikana saattaa ehtiä ihailemaan kaunista Saimaata, nähdä metsäteollisuuden suuruutta sekä ihailla Ruokolahden historiaa. Ties vaikka näkyisi Ruokolahden eukkoja kirkonmäellä.

Triathlonin juoksuosuus on varmasti yksi triathlonkesän hienoimmista. Kahdesti juostava 1,5 km mittainen lenkki kulkee aivan Saimaan rannassa pitkin neulaspolkuja ja hiekkatietä. 3 kilometrin lenkillä saattaa siis henki salpaantua niin vauhdin kuin kauniiden maisemienkin johdosta.

Sarjoja tapahtumassa on tarjolla niin kilpailuhenkisille kilpailusarjojen (M/N yleinen, M/N40, M/N50, M/N18 ja M/N16) muodossa, kuin itsensä haastaville harrastajille (M/N kuntosarja). Lisäksi työpaikka tai kaveriporukoille on tarjolla joukkuekilpailu 2-3 henkisin joukkuein.

Tutustu reittikarttoihin TÄÄLTÄ sekä tapahtumakutsuun TÄÄLTÄ

Ilmoittautumaan pääsee TÄSTÄ