UUsien tuulien muutosta

Kotisivujen osalta on ollut jo pidempään hiljaista kaikenlaisten päivitysten suhteen. Oikea Reitti ei kuitenkaan ole levännyt laakereillaan vaan matka on jatkunut eteenpäin. Hurjimmat, työtäyteiset muutamat vuodet ovat hiljenneet, mutta me emme ole mihinkään hävinneet.

Vuosien 2018-2021 välillä meno oli melkoista vauva-uintien, Viestiliigan ja muiden selostus- ja kuulutustöyden merkeissä. Mikon siirryttyä Viaplaylle 2021 syksyllä, muutui moni asia ensimmäistä kertaa. Erityisesti kenttäkuulutusten määrä väheni, töiden siirryttyä Vallilan selostamoon. Kaksi tiivistä vuotta urheilitoimittajuutta piti sisällään monenlaista uutta. Kuitenkin keväällä 2023 oli seuraavan muutoksen aika. Muutto muuton perään ja syksyllä huomasimme yrityksen miehineen muuttaneen Ruokolahdelle leijonapitäjään. Samalla vauva- ja perheuintitoiminta Oikean Reitin osalta Lammilla päättyi, siirtyen Niina Kettusen vetämäksi toiminnaksi.

Syksyllä 2023 Mikko hyppäsi sitten uuden haasteen kimppuun, ottaen vetovastuun suomalaisen kansallipelin vuosien takaisen menestysjoukkueen Imatran Pallo-Veikkojen toiminnanjohtajan tehtävät. Samalla taakse jäi päätoimisen urheilutoimittajan hommat Viaplaylla. Uusi tehtävä kuitenkin antaa nyt laajemmat mahdollisuudet olla toteuttamassa hieman vanhaan malliin moipuolista yritystoimintaa. Kuluneen talven aikana Mikkoon onkin voinut törmätä niin Viaplayn tutussa selostamossa, kenttäkuuluttamossa kuin pikku taahtumia väsäämässä. Mitä tulevaisuus tuokaan tullessaan, ei voi tietää. Kannattaa kuitenkin pysyä taajuuksilla.

Edessä on kesä 2024, joka tuo tullessaan paljon pesäpalloa, unohtamatta suunnistusta sekä tapahtumia. Älä siis jää kesällä(kään) sohvan nurkkaan, vaan säntää ulos liikkumaan ja osallistumaan tai vaikka katsomaan, sillä liikunta ja urheilu on parasta paikan päällä.